Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές που έχετε δηλώσει το μάθημα του Η’ Εξαμήνου ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ_ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΙ,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των κείμενων διατάξεων και των καλών πρακτικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του COVID 19 και των αιτημάτων σας, η Συνέλευση του Τμήματος (Αποφ. Συνεδρίας 651/12-5-2021) εκκινεί προεργασία για υλοποίηση μιας εβδομάδας πρακτικής άσκησης δια ζώσης στα Νηπιαγωγεία ως συμπληρωματικής των μικροδιδασκαλιών και των άλλων εναλλακτικών μορφών πρακτικής άσκησης που θα έχετε υλοποιήσει έως τις 28 Μαΐου 2021.

 

Ως εβδομάδα δια – ζώσης πρακτικής άσκησης ορίζεται το διάστημα από τη Δευτέρα 31/5 έως και την Παρασκευή 4/6 υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 

  1. Να έχει ολοκληρωθεί η ένταξή σας στο σύστημα χορήγησης των δωρεάν self-tests.
  2.  Να ενημερωθείτε σχετικά από τη Διδάσκουσα.
  3. Να επιλέξετε με τη βοήθεια της διδάσκουσας Νηπιαγωγεία.
  4. Να αναρτηθεί το πρόγραμμα πρακτικής σας.
  5. Να επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας και ειδικότερα του νομού Ιωαννίνων για την εβδομάδα από 31/5-4/6 την υλοποίηση της πρακτικής.
  6. Να επιτρέπουν οι ειδικότερες κατά περίπτωση επιδημιολογικές συνθήκες στα Νηπιαγωγεία υποδοχής την υλοποίηση της πρακτικής.

 

Παρακαλούνται:

–       Οι φοιτητές/τριες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να το δηλώσουν στη Διδάσκουσα.

 

Κάθε άλλη περίπτωση ή προβληματισμό σας μπορείτε να τα συζητήσετε προσωπικά με τη Διδάσκουσα/τον ή την Ακαδημαϊκό σας Σύμβουλο/τα μέλη της Επιτροπής Φοιτητικών Ζητημάτων/την Πρόεδρο.

 

Μένουμε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις του Τμήματος.

 

Οι Καθηγητές/οι Καθηγήτριές σας