Ανακοίνωση Δημόσιας Υποστήριξης Διδακτορικής Διατριβής – Δημητρίου Δημήτριος


Ανακοίνωση Δημόσιας Υποστήριξης Δισακτορικής Διατριβής –  Ματζιούκας Παναγιώτης


Ανακοίκωση Δημόσιας Υποστήριξης Διδακτορικής Διατριβής – Alina Degteva


Ανακοίνωση Δημόσιας Υποστήριξης Διδακτορικής Διατριβής Παυλοπούλου Ζωή


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΠΑΠΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΔ_ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΦΑΛΑΓΚΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ_ΜεταΔιδ. Έρευνας κ.Σοφολόγη Μαρίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 στην 1η Αίθουσα του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η δημόσια παρουσίαση της διδακτορικής διατριβής της κ. Ιωάννας Παναγιωτακοπούλου με θέμα: «Ειδική αγωγή και Συνεκπαίδευση στη Γενική αγωγή: Αντιλήψεις και αναπαραστάσεις εκπαιδευτικών και γενικού πληθυσμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη συνεκπαίδευση χαρισματικών κωφών μαθητών»

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη.

Η Επιβλέπουσα

Άρτεμις Ζ. Γιώτσα
Καθηγήτρια, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9.30 στην 1η Αίθουσα του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η δημόσια παρουσίαση της διδακτορικής διατριβής της κ. Ιωάννας Ιωάννου με θέμα «Προωρότητα Νεογνών-Άγχος και Κατάθλιψη Γονέων».

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη.

Η Επιβλέπουσα

Άρτεμις Ζ. Γιώτσα
Καθηγήτρια, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 10.30 στην 1η Αίθουσα του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η δημόσια παρουσίαση της διδακτορικής διατριβής του κ. Απόστολου Κατσικά με θέμα: «Ο ρόλος των διευθυντών/τριών στην πρόληψη κι αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού στα Δημοτικά Σχολεία».

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη.

Ο Επιβλέπων

Θεόδωρος Θάνος
Καθηγητής, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Δημόσια Υποστήριξη Διδακτορικής Διατριβής

Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00, στην 1 η Αίθουσα του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί δημόσια υποστήριξη και τελική κρίση της διδακτορικής διατριβής της κ. Μήνας Κούκου με τίτλο: «Εκπαίδευση μαθητών/-τριων προσφυγικής/ μεταναστευτικής προέλευσης χωρίς και με αναπηρία. Επιμορφωτικές ανάγκες εκπαιδευτικών Τάξεων Υποδοχής»

Η  επιβλέπουσα καθηγήτρια
Αμαρυλλίς (Λήδα) Στεργίου
Αν. Καθηγήτρια Π.Τ.Ν. Π.Ι.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Στις 2 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κτήριο Διοίκησης), η δημόσια παρουσίαση της διατριβής της κας Γεωργίας Μανάφη, με θέμα: «Εργασιακή επισφάλεια ως αποξενωτική εργασία: Η περίπτωση των εκπονητών ακαδημαϊκών εργασιών».

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη

Με τιμή
Ο επιβλέπων
Σπυρίδων Πανταζής
Ομότιμος Καθηγητής του Π.Τ.Ν.
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Ανακοίνωση Δημόσιας Υποστήριξης Διδακτορικής Διατριβής

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4.30 μ.μ. μέσω του e-presence θα πραγματοποιηθεί η δημόσια υποστήριξη και τελική κρίση της διδακτορικής διατριβής της υποψήφιας: κ. Μαρίνας Χειλίτση με θέμα: Προγράμματα διδασκαλίας και διάδοσης της Ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό – Ο ρόλος των πανεπιστημίων των Η.Π.Α. και η αλληλεπίδρασή τους με τα ελληνικά Α.Ε.Ι. παρουσία των μελών της επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία αποτελείται από τους κ.κ.:

-Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Επιβλέπουσα Καθηγήτρια),
-Gregory Nagy, Francis Jones Professor of Classical Greek Literature and Professor of Comparative Literature, Department of Classics, Harvard University (Μέλος Τριμελούς
Συμβουλευτικής Επιτροπής),
-Αθανάσιος Μιχάλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μέλος Τριμελούς
Συμβουλευτικής Επιτροπής),
-Ευγενία Μαγουλά, Καθηγήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μέλος Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής),
-Χρήστος Μιχαλακέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Μέλος Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής),
-Πολυξένη Παγγέ, Καθηγήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μέλος Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής),
-Μαρίνα Τζακώστα, Καθηγήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης (Μέλος Επταμελούς Εξεταστικής Επιτροπής).

Η επιβλέπουσα

Νικολέττα Τσιτσανούδη
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Π.Τ.Ν. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Στις  24 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κτήριο Διοίκησης), η δημόσια παρουσίαση της διατριβής της κας Καίτης Τσιλιάκου Παππά, με θέμα: «Η Βασική Εκπαίδευση στο Νομό Πρέβεζας (1913 – 1940)».

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη.

Με τιμή

Ο επιβλέπων  Ομότιμος  Καθηγητής

Σπυρίδων Πανταζής

Ομότιμος Καθηγητής του  Π.Τ.Ν.

Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Δυνάμει της υπ ΄αριθμ. 638/07-00-2022 απόφασης της Γ.Σ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας παρακαλούμε να προσέλθετε την 7 ην Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (3 ος όροφος), για την κρίση και αξιολόγηση της διδακτορικής διατριβής της για της κ. Ευαγγελίας Βρυώνη, με θέμα «Συγκριτική μελέτη επαγγελματιών εκπαίδευσης και επαγγελματιών υγείας ως προς τη στάση τους στη χρήση φαρμάκων και η διασύνδεσή τους με το ψυχολογικό προφίλ, τα ψυχοκοινωνικά χαρακτηριστικά τους και την αγωγή υγείας».

Με τιμή
Ο επιβλέπων Καθηγητής

Βασίλειος Κούτρας
Καθηγητής Π.Τ.Ν.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τηλεδιασκέψεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δημόσια παρουσίαση και υποστήριξη της εργασίας της υποψήφιας διδάκτορος κ. Κυριακής Δεϊμέζη με θέμα:

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣ ΜΕΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 Ο επιβλέπων καθηγητής

Θεοχάρης Ράπτης