Με αφορμή τον εορτασμό στις 6 Μαρτίου της Παγκόσμιας Ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022  στις 15.00 στη διαδικτυακή ημερίδα του Δικτύου Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης (Δ.Σ.Σ.Δ.) της Ερευνητικής μονάδας Κοινωνικών Διακρίσεων και Έμφυλης Ταυτότητας και Εκφοβισμού στο σχολείο (ΚΔΕΤΕΣ) του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης (ΜΕΚΘΕΜΕ) του Π.Τ. Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα τη Σχολική Διαμεσολάβηση.
Σύνδεσμος παρακολούθησης ημερίδας: shorturl.at/jBEKY
Για την παρακολούθηση της ημερίδας συνιστάται η χρήση υπολογιστή που θα έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα πλοήγησης Google Chrome ή Microsoft Edge. Προσοχή: δεν είναι δυνατή η χρήση Mozilla Firefox, Opera, Safari ή άλλου προγράμματος πλοήγησης (browser).

Όσοι/ες επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει να εγγραφούν στον εξής σύνδεσμο:https://forms.gle/2orwKN3MRsYmvsEX9

Αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην αφίσα και το πρόγραμμα της Ημερίδας.
Σημείωση. Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων και σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Επισυνάπτονται η αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.