Συνημμένα θα βρείτε τον πίνακα των αποτελεσμάτων για το Δ.Π.Μ.Σ. «Επιστήμες του Περιβάλλοντος, της Υγείας και της Αγωγής: Εκπαίδευση για την Αειφορία». Τα στοιχεία των επιτυχόντων/ουσών αναγράφονται με το αρχικό γράμμα του επιθέτου, του ονόματος, του πατρώνυμου, καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι επιτυχόντες/ούσες οφείλουν, από Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 μέχρι και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024,  να καταθέσουν ή και να αποστείλουν ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στη Γραμματεία του Τμήματος  [Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Γραμματεία Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Κτήριο Διοίκησης, 45110 Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων (με την ένδειξη «Για την εγγραφή στο Δ.Π.Μ.Σ.»)]  τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής.
  2. Τα δικαιολογητικά που υπεβλήθησαν σε ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική προκήρυξη του Δ.Π.Μ.Σ.
  3. Υπογεγραμμένο Έντυπο Επικαιροποίησης Προσωπικών Στοιχείων Φοιτητή (Α7β).
  4. Εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο το Έντυπο Δήλωση Ενημέρωσης για τον Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (Α4).
  5. Yπεύθυνη δήλωση, η οποία εκδίδεται μέσω του ιστοτόπου www.gov.gr ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου αυτής και στην οποία θα δηλώνεται ότι όλα τα στοιχεία και τυχόν δικαιολογητικά που υποβάλλονται είναι ακριβή και αληθή.
  6. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας (και τις 2 όψεις) (δεν χρειάζεται επικύρωση).
  7. Μία (1) φωτογραφία, τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024. Στους/στις μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες θα αποσταλεί με e-mail το ωρολόγιο πρόγραμμα, καθώς και οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα MSTeams.
  • Τα δίδακτρα καταβάλλονται ή εφάπαξ με 10% έκπτωση ή – χωρίς έκπτωση – σε δύο ισόποσες δόσεις – μία με την εγγραφή και μία κατά την έναρξη του εαρινού εξαμήνου. Τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για το Δ.Π.Μ.Σ. με κωδικό ΕΛΚΕ 83526 παρατίθενται στο συνημμένο αρχείο. Παρακαλείσθε, όπως αναφέρετε στο σχόλιο της τραπεζικής κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον κωδικό του έργου και μετά την κατάθεση των χρημάτων να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο mail της Γραμματείας του Π.Τ.Ν. (grammptn@uoi.gr ).
  • Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες θα λάβουν με mail βεβαίωση σπουδών και οδηγίες για την ενεργοποίηση του ακαδημαϊκού λογαριασμού τους.