Το μάθημα «Εισαγωγή στις Έννοιες των Φυσικών Επιστημών» του Α΄ Εξαμήνου εστιάζει στην προσέγγιση και την επεξεργασία βασικών εννοιών των Φυσικών Επιστημών, στη συγκρότηση των εννοιών αυτών στη σκέψη των μαθητών και στις διαδικασίες της επιστημονικής μεθόδου. Περιλαμβάνει μία σειρά διαλέξεων, εργαστηριακά μαθήματα σε ομάδες, καθώς και ατομικές και ομαδικές εργασίες, οι οποίες συνδέονται με τις διαλέξεις και τα εργαστήρια. Λόγω της εργαστηριακής φύσης του μαθήματος, η συμμετοχή σε όλα τα παραπάνω είναι υποχρεωτική. Ο τελικός βαθμός στις εξετάσεις, σύμφωνα με το περίγραμμα του μαθήματος, συνυπολογίζεται από τις γραπτές εξετάσεις, τις παρουσίες και από τη συμμετοχή στις εργασίες.

Το ανώτατο όριο φοιτητών που μπορούν να δηλώσουν το μάθημα είναι 150, από τους οποίους 100 θα είναι Α΄ εξαμήνου και 50 από τα άλλα εξάμηνα.
Οι δηλώσεις θα γίνουν σε ηλεκτρονική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/7C4cWgM6q4BB7kD38
Οι 100 φοιτητές Α΄ εξαμήνου που θα εγγραφούν πρώτοι και οι 50 από τα άλλα εξάμηνα που επίσης θα εγγραφούν πρώτοι, θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν το μάθημα. Θα ειδοποιηθούν σχετικά στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/2024
ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ: Θα ενημερωθείτε στο πρώτο μάθημα (θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση με το πρόγραμμα και τις ομάδες των εργαστηρίων).

Η Διδάσκουσα
Δρ., Ελένη Κολοκούρη,
Ε.ΔΙ.Π, Π.Τ.Ν. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων