Ολοκληρώνοντας τη δεύτερη εβδομάδα της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, ανιχνεύθηκε ένας μικρός αριθμός κρουσμάτων (2) της ασθένειας COVID-19 μεταξύ των μελών του. Είναι σημαντικό πως όλοι είναι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην υγεία τους, πέραν των τυπικών συμπτωμάτων της ασθένειας.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο προγραμματισμένος έλεγχος COVID-19 (Rapid Test) στους χώρους του Πανεπιστημίου για την Πέμπτη 21-10-2021 και ώρα 11:00 – 14:00 να διενεργηθεί αυτή την εβδομάδα στην κεντρική είσοδο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ώστε να προσφερθεί σε όλους η δυνατότητα να ελεγχθούν εύκολα και γρήγορα.

Προσκαλούνται όλα τα μέλη του Τμήματος εμβολιασμένοι ή μη εμβολιασμένοι, διδάσκοντες και φοιτητές, να προσέλθουν στον έλεγχο. Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α..

Σας γνωρίζουμε ότι η προσέλευση καθώς και τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι απόλυτα εμπιστευτικά και μόνο της αρμοδιότητας του Ε.Ο.Δ.Υ.