Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Φοιτητικός Σύλλογος  Νηπιαγωγών Ιωαννίνων μαζί με φοιτητές του Παιδαγωγικού, το Σάββατο 16 Μάη 2020 και ώρα 16.00, με τίτλο: 《Κορωνοϊός: Αιτία ή αφορμή για ‘’καραντίνα’’ στην εκπαίδευση και το μέλλον μας;》.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η Κατερίνα Πλακίτση, Πρόεδρος του Τμήματος των Καθηγητών του Νηπιαγωγών  και Καθηγήτρια, ο Γιώργος Γατής, Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Νηπιαγωγών και ο Αντώνης Κάτσιος, τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Νηπιαγωγών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΜS Teams με κωδικό: 6rf6drm.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στο κομμάτι τις εκπαίδευσης, τα προβλήματα και τα κενά που εμφανίστηκαν ακόμα πιο έντονα εν μέσω πανδημίας και οι δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα εργαλεία και τα μέσα της τεχνολογίας στην υπηρεσία των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας αλλά και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε ως αυριανοί εκπαιδευτικοί και η απάντηση που πρέπει να δώσουμε από σήμερα για την επόμενη μέρα

Από τον Φοιτητικό Σύλλογο Νηπιαγωγών Ιωαννίνων

Ιωάννινα 13-05-2020