Η ορκωμοσία των τελειοφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).

Στην ορκωμοσία θα συμμετάσχουν οι τελειόφοιτοι του Προγράμματος Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών, των οποίων οι Αριθμοί Μητρώου είναι καταγεγραμμένοι στο αρχείο που ακολουθεί.

Ανακηρυχθέντες Πτυχιούχοι Ιούλιος 2023

  • Οι πτυχιούχοι καλούνται να προσέλθουν στην τηβεννοθήκη, έξω από την Αίθουσα Τελετών «Γ. Μυλωνάς», μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ορκωμοσίας, προκειμένου να παραλάβουν την τήβεννο.
  • Κάθε πτυχιούχος θα πρέπει να προσκομίσει το ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, προκειμένου να παραλάβει την τήβεννο.

Η τελετή ορκωμοσίας οριοθετεί το τέλος της φοιτητικής και την αρχή της επαγγελματικής ζωής των αποφοίτων, αποτελώντας στιγμή χαράς για αυτούς και για τις οικογένειές τους. Παρακαλούμε πολύ να βοηθήσετε ώστε να πραγματοποιηθεί σε ατμόσφαιρα πολιτισμού και ευπρέπειας, όπως αρμόζει σε Ακαδημαϊκό Ίδρυμα.
Ως εκ τούτου απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση ποτού και φαγητού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί (κανονάκια κ.α) και η χρήση κόρνας, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της Αίθουσας Τελετών.