Στην καθημερινότητα μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες. Ας μην είναι η έλλειψη αίματος μία από αυτές! Η Ελλάδα αναγκάζεται να εισάγει αίμα για να καλύψει τις ανάγκες της, τη στιγμή που αν 1 στους 10 ήταν εθελοντής αιμοδότης, η χώρα θα ήταν αυτάρκης. Ας μην το αφήσουμε να συνεχιστεί. Μαζί μπορούμε!

 

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Φ.Ο.Ε.Α.) αυτή τη βδομάδα διοργανώνει 2 αιμοδοσίες:

Α) την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και ώρες 11:30-14:00, στα γραφεία της Φ.Ο.Ε.Α. απέναντι από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων,

Β) το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρες 10:00–14:00, στο Πνευματικό κέντρο των Ιωαννίνων, Αγίας Μαρίνας 55, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε τη δράση μας αυτή, καθώς οι ανάγκες των νοσοκομείων της πόλης μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» και να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ: 6980073999 (Νέστωρα Αλεξάνδρα)

e-mail : foeanews@gmail.com

Facebook: Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την πολύτιμη βοήθεια σας.

 

Με εκτίμηση,

Τα παιδιά της Φ.Ο.Ε.Α.