Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
A+ R A-

Εγγραφές των εισαγομένων με την κατηγορία των αθλητών 2017 -2018

Η εγγραφή των εισαγομένων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας  Εκπαίδευσης με την κατηγορία των αθλητών ακαδημαϊκού έτους 2017 -2018, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 8  Νοεμβρίου  2017  έως και τη Δευτέρα 20  Νοεμβρίου  2017.

Καλούνται οι φοιτητές που ανήκουν στην ανωτέρω κατηγορία να προσέρχονται στη Γραμματεία του Τμήματος, στο ισόγειο του Μεταβατικού Κτηρίου αποκλειστικά και μόνον κατά το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και ώρες 10-12.00), για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

(Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ενδιαφερομένων είναι δυνατή η υποβολή των δικαιολογητικών από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο ή η εμπρόθεσμη αποστολή τους, με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά, στη διεύθυνση: Γραμματεία Π.Τ.Ν., Μεταβατικό κτήριο, Πανεπιστημιούπολη, 451 10, Ιωάννινα. Στις ανωτέρω περιπτώσεις απαιτείται η πιστοποίηση του γνησίου της υπογραφής του φοιτητή).

Οι φοιτητές θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, και να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Αίτηση εγγραφής (κατεβάστε την εδώ)

2. Φωτοαντίγραφο τίτλου απόλυσης.

3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

4. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.

5. Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του φορολογικού έτους 2016, απαραίτητο για τη δωρεάν σίτιση του φοιτητή. Για τη σίτιση είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικού εντύπου το οποίο οι φοιτητές μπορούν να κατεβάσουν εδώ.

Απο τη γραμματεία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus