Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
A+ R A-

Η ΔΑΣΤΑ συναντά τους φοιτητές του ΠΤΝ

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιεί την Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014, και ώρα 9.00, κύκλο εργαστηρίων σταδιοδρομίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο: "Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας συναντά τους φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών", στην αίθουσα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων & Σεμιναρίων ΠΤΝ.

Η θεματολογία των εργαστηρίων περιλαμβάνει τις εξής  θεματικές ενότητες:

 Αδράξτε τις Σπουδές σας

  • Βιογραφικό Σημείωμα ως εργαλείο αυτοπαρουσίασης
  • Αναζητώντας Μεταπτυχιακό & Υποτροφίες στο Εξωτερικό
  • Ανακαλύπτοντας την Αγορά Εργασίας
  • Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το “Τετράδιο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων” για Πρωτοετείς και Δευτεροετείς Φοιτητές  του  Τμήματος ΠΤΝ .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική δ/νση:  career@uoi.gr . Το έντυπο της δήλωσης υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νηπιαγωγών (http://ecedu.uoi.gr) και της Δομής Απασχόλησης Σταδιοδρομίας (http://dasta.uoi.gr ).  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, εκατό φοιτητές)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2651007278 και  2651008455 ενώ μπορούν να κατεβάσουν τη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

dasta progr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus