Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
A+ R A-

Δηλώσεις μαθημάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

(παρακαλούμε διαβάστε την προσεκτικά)

 1. Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο   του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.
 1. Οι φοιτητές βαθμολογούνται μόνο σε μαθήματα   που έχουν δηλώσει. Δεν είναι δυνατόν να καταχωρηθεί βαθμός αν το μάθημα δεν βρίσκεται στη βάση δεδομένων της δήλωσης του φοιτητή.
 1. Σε αυτό το εξάμηνο οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν  πέραν των προσφερομένων μαθημάτων του εξαμήνου και επιπλέον μαθήματα, τα οποία όμως είχαν δηλώσει παλαιότερα και, είτε είχαν αποτύχει είτε δεν προσήλθαν στην εξέταση. Ο συνολικός αριθμός  των μαθημάτων που έχουν δυνατότητα να δηλώσουν οι φοιτητές για το τρέχον  εξάμηνο διαμορφώνεται ως εξής:
  1. Οι πρωτοετείς φοιτητές έως 8 νέα μαθήματα και  όσα χρωστούν από το 1ο εξάμηνο (έως και 16 μαθήματα συνολικά)
  2. Οι  φοιτητές 2ου   και 3ου έτους, ανεξαρτήτως τρόπου εισαγωγής, μπορούν να δηλώσουν 10 νέα μαθήματα (του τρέχοντος εξαμήνου) συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών Αγγλικών και έως 8 μαθήματα ακόμη.  Σύνολο 18.
  3. Οι φοιτητές του 4ου έτους, ανεξαρτήτως τρόπου εισαγωγής, μπορούν να δηλώσουν 12 νέα μαθήματα (του τρέχοντος εξαμήνου) συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών Αγγλικών και έως 8 μαθήματα ακόμη. Σύνολο 20.
  4. Οι επί πτυχίω φοιτητές δεν έχουν περιορισμό.
  5. Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν εισαχθεί με κατατακτήριες εξετάσεις να επικοινωνούν με τη Γραμματεία αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το συνολικό αριθμό των μαθημάτων.

Διευκρίνιση
Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν σε μαθήματα που είχαν δηλώσει (και αποτύχει)παλαιότερα και που τώρα δεν προσφέρονται θα πρέπει να τα δηλώσουν στη Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ίδιες με την on-line δήλωση προθεσμίες.

 1. Επειδή παρατηρήθηκαν προβλήματα κατά τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων του χειμερινού εξαμήνου υπάρχουν φοιτητές οι οποίοι διδάχθηκαν μαθήματα (και βαθμολογήθηκαν σ' αυτά) που δεν είχαν συμπεριληφθεί στη δήλωσή τους. Καλούνται να τα δηλώσουν κατά το εαρινό εξάμηνο ώστε να κατοχυρωθεί η βαθμολογία τους τον Ιούνιο.
 1. Παρακαλούμε τους φοιτητές να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την υποβολή της δήλωσής τους. Να μην την υποβάλουν την τελευταία ημέρα των δηλώσεων και να ελέγχουν την ορθότητα της οριστικής υποβολής και σε έναν δεύτερο υπολογιστή. Μετά την οριστική υποβολή της δήλωσης αυτή πρέπει να εκτυπωθεί. Δεν υπάρχει δυνατότητα για αλλαγές παρά μόνο μέσω της υποβολής αίτησης προς τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος.

Τέλος θέλουμε να σας τονίσουμε ότι οι εργαζόμενοι στη Γραμματεία είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε. Με την παράκληση να τηρείτε το ωράριο εξυπηρέτησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus