Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
A+ R A-

Αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις Μεταπτυχιακού

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο ΠΜΣ του Τμήματός μας είναι η Παρασκευή 13/05/2016.

Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις και οδηγίες:

Οδηγίες υποβολής αίτησης

Διευκρινίζουμε στους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση εισαγωγής στο ΠΜΣ του Τμήματός μας τα κάτωθι:

  1. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά,  έως και την 13η Μαΐου 2016. Προϋπόθεση για την αποδοχή της αίτησής είναι η αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  του αντιγράφου βασικού τίτλου σπουδώνς θέμα του μηνύματος να αναγράφεται το επώνυμο και το όνομα του υποψηφίου). Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.
  2. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν μόνο μία (1) κατεύθυνση και να υποβάλουν μόνο μία (1) αίτηση.  Η υποβολή είναι οριστική και μετά την καταχώρησή της στο σύστημα δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή, διόρθωση ή τροποποίηση.
  3. Η  συμπλήρωση του πεδίου της ξένης γλώσσας καθώς και η συμμετοχή στην αντίστοιχη εξέταση είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου. Υποψήφιοι που δεν θα προσέλθουν στην εξέταση της ξένης γλώσσας ενώ δεν είναι κάτοχοι του αντίστοιχου πτυχίου επιπέδου C1 και άνω, θα απορρίπτονται αυτοδίκαια.
  4. Οι υποψήφιοι που θα εξεταστούν επιτυχώς στην Ξένη Γλώσσα καθώς και όσοι απαλλάσσονται από την εξέτασή της είναι υποχρεωμένοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος κατεύθυνσης, να υποβάλουν όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά πριν από τη γραπτή εξέταση του μαθήματος.Η παράδοση αυτών των φακέλων θα γίνει στην αίθουσα εξέτασης του μαθήματος τουλάχιστον 60 λεπτά νωρίτερα.
  5. Η καταληκτική προθεσμία της 13ης Μαΐου αφορά αποκλειστικά και μόνον την υποβολή της αίτησης. Η υποβολή των υπολοίπων δικαιολογητικών θα γίνει πριν την εξέταση των μαθημάτων κατεύθυνσης.
  6. Δεν είναι δυνατή η εξ αποστάσεως παρακολούθηση του Π.Μ.Σ.

 

Βρείτε τη φόρμα της ηλεκτρονικής αίτησης στην αρχική ανακοίνωση.
Αρχική ανακοίνωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus