Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
A+ R A-

Σεμινάριο με θέμα: "How to Design & Build a Website", 14-03-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Grow Greek Tourism Online της Google στα Ιωάννινα, 14 Μαρτίου 2019

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη της ΔΑΣΤΑ /Μoνάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, νέο δωρεάν σεμινάριο με θέμα "How to Design & Build a Website". Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων. Αυτή τη φορά, στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αλλά και ενδιαφερόμενων από την ευρύτερη περιοχή) στις βασικές αρχές σχεδίασης και διαμόρφωσης μιας ιστοσελίδας και της σωστής διαμορφούμενης παρουσίασης στο on line περιβάλλον.

Το νέο 2ωρο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 14.00 (ώρα προσέλευσης 13:30).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται προεγγραφή στο: goo.gl/AGqDi6

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 2ωρο σεμινάριο θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.

Τέλος, όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησης στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Πληροφορίες:

-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus