Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
A+ R A-

Οδηγίες για την εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ"

Προκειμένου να διευκολυνθεί η εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ (βλ. προγενέστερη ανακοίνωση), παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να λάβουν υπόψη τις παρακάτω οδηγίες:

  • Οι εγγραφές στα εργαστήρια του μαθήματος γίνονται σε ομάδες των δύο.
  • Υπενθυμίζεται ότι η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την άσκηση στο μάθημα Πληροφορική και Εκπαίδευση και το μάθημα Διδακτική των Εννοιών των Φυσικών Επιστημών ΙΙ. Και στα τρία μαθήματα, η πρακτική στο νηπιαγωγείο γίνεται σε ομάδες των δύο. Αν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε από τα δύο αυτά μαθήματα, η ομάδα σας για τη Διδακτική των Μαθηματικών ΙΙ θα είναι η ίδια.

Ειδικότερα, μη δηλώνετε διαφορετική ομάδα στη Διδακτική των Μαθηματικών ΙΙ και στη Διδακτική των Εννοιών των Φυσικών Επιστημών ΙΙ.

  • Σε περίπτωση που δεν έχουν εγγραφεί και τα δύο μέλη της ομάδας σας στο εργαστήριο της Διδακτικής των Εννοιών των Φυσικών Επιστημών ΙΙ, το αναφέρετε και ζητάτε περαιτέρω οδηγίες.
  • Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί σε εργαστήριο της Διδακτικής των Εννοιών των Φυσικών Επιστημών ΙΙ, αλλά το 2ο μέλος της ομάδας δεν θα πάρει το μάθημα Διδακτική των Μαθηματικών ΙΙ, εγγράφεστε ως ένα άτομο.
  • Ένα άτομο που δε θα δηλώσει άλλα μαθήματα με πρακτική είναι δυνατόν να γραφτεί στα εργαστήρια και θα τοποθετηθεί σε ομάδα από τη διδάσκουσα.
  • Για την εγγραφή στα εργαστήρια, αρκεί να προσέλθει ένα μέλος της ομάδας. Δεν μπορείτε να εγγράψετε κανέναν άλλο, εκτός από το μέλος της ομάδας σας.

Η διδάσκουσα

Ξ. Βαμβακούση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus