Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
A+ R A-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΙ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΙΙ»

Ενημερώνουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα του εαρινού εξαμήνου «Διδασκαλία-Εφαρμογές-ΙΙ» [Η΄εξάμηνο] ότι αναρτήθηκε ο κατάλογος με τα πιστοποιημένα νηπιαγωγεία στα οποία θα υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Παρακαλούνται να δηλώσουν στο επισυναπτόμενο έντυπο (ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΔΩ):  

  1. Με ποιον/ποια συμφοιτητή/-τρια τους θα συνεργαστούν στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης, δεδομένου ότι η πρακτική άσκηση σε κάθε τάξη νηπιαγωγείου θα υλοποιηθεί σε ομάδες δύο ατόμων. Στην περίπτωση που κάποια φοιτήτρια/-ής δεν έχει επιλέξει με ποιον/α θα συνεργαστεί μπορεί να προσέλθει σε συνάντηση επικοινωνίας, τη Δευτέρα στις 21/1/19 στην αίθουσα 6, από τις 12.00 μέχρι τις 13.00.
  2. Τέσσερα (4) νηπιαγωγεία (κατά σειρά προτίμησης) από τον κατάλογο των νηπιαγωγείων, στα οποία επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Από τις τέσσερις(4) αυτές επιλογές, η μία (1) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να περιλαμβάνει νηπιαγωγεία τα οποία βρίσκονται εκτός του κέντρου της πόλης (π.χ. Σταυράκι, Ροδοτόπι κ.λπ.).

Η δήλωση συμπληρωμένη θα παραδοθεί από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές στις 24 Ιανουαρίου 2019, την ημέρα της γραπτής εξέτασης του μαθήματος «Διδασκαλία –Εφαρμογές-Ι». Στην περίπτωση των φοιτητριών και φοιτητών που δεν συμμετέχουν στη γραπτή εξέταση, αλλά πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα «Διδασκαλία-Εφαρμογές-ΙΙ» στο εαρινό εξάμηνο και να συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση παρακαλούνται να αποστείλουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019.

ΛΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Η διδάσκουσα

Ευστρατία Σοφού

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus