Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
A+ R A-

Εγγραφή Φοιτ. ειδικών κατηγοριών και από μετεγγραφή

Εγγραφή φοιτητών ειδικών κατηγοριών και φοιτητών από μετεγγραφή

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Τμήμα μας μετά από αίτηση μετεγγραφής και με τις ειδικές κατηγορίες "Σοβαρές Παθήσεις" και "Αθλητές" ότι η Συνέλευση του Τμήματος, μετά τον έλεγχο των αιτήσεων,  έκανε δεκτή την αίτησή εγγραφής τους.

Καλούνται να παραλάβουν τη Βεβαίωση Σπουδών κατά τις ημέρες και ώρες συνεργασίας (Δευτέρα,Τρίτη, Πέμπτη 10.00-12.00) ή να τη ζητήσουν μέσω ΚΕΠ.

 

Οδηγίες έκδοσης κωδικού

(Σημειώνουμε ότι η δημιουργία του κωδικού πρέπει να γίνεται την επομένη της παραλαβής της βεβαίωσης σπουδών)

Ο αριθμός ειδικού μητρώου του φοιτητή φαίνεται στη βεβαίωση σπουδών που θα παραλάβει. Το όνομα χρήστη για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίας είναι: το πρόθεμα pr0 ακολουθούμενο από τον αρ. μητρ.

Στο πιο κάτω παράδειγμα το όνομα χρήστη είναι pr01234

z1


ΟΔΗΓΙΕΣ:
Στο πλαίσιο της ενεργοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα πρέπει να επισκεφθείτε το site https://uregister.uoi.gr (ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ: 'ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ') και με τα στοιχεία σας (κινητό τηλέφωνο, email) εισέρχεστε στο σύστημα ενεργοποίησης του λογαριασμού σας και ακολουθείτε τις οδηγίες.

Αν ΔΕΝ καταφέρει το σύστημα να σας πιστοποιήσει με το κινητό σας ή το mail, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματός σας για την επικαιροποίηση των στοιχείων στην καρτέλα σας.

Με το PASSWORD που μόλις δημιουργήσατε στο uregister θα έχετε πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες (Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Εύδοξος, Μετεγγραφές κλπ) για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου και του Υπουργείου Παιδείας.

Ιωάννινα 29/11/2018

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus