Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
A+ R A-

Μύθος και Μυθολογία, Φιλοσοφία της Παιδείας Ι. Επείγον.

Α. Για όσους χρωστούν "Μύθο και Μυθολογία"

Το υποχρεωτικό, για τα Προγράμματα Σπουδών 2014-15, 2008-09 και παλαιότερα, μάθημα "Μύθος και Μυθολογία" δεν προσφέρεται πλέον.


Έτσι για όσους φοιτητές το χρωστούν ισχύει το εξής:

1. Για όσους φοιτητές έχουν εξεταστεί επιτυχώς στο μάθημα "ΠΝΕ435 Εισαγωγή στην Παιδική Λογοτεχνία και τη Μικρή Ιστορία" το μάθημα αυτό θα μετατραπεί σε Υποχρεωτικό ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν τον αριθμό των υποχρεωτικών μαθημάτων.

Όμως οι φοιτητές που, ενδεχομένως,  έχουν περάσει το ΠΝΕ435 ως Επιλογής Υποχρεωτικό Γενικής Παιδείας θα πρέπει φροντίσουν για τη συμπλήρωση του αριθμού των μαθημάτων της ομάδας αυτής.
 
2. Για όσους φοιτητές δεν έχουν περάσει το μάθημα  "ΠΝΕ435 Εισαγωγή στην Παιδική Λογοτεχνία και τη Μικρή Ιστορία"  αυτό το μάθημα θα προσφερθεί με κωδικό ΠΝΕ435ΥΠ ως Υποχρεωτικό και θα έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν σε αυτό το εξάμηνο (κανονικά στον "Κρόνο") ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν τον αριθμό των υποχρεωτικών μαθημάτων.
 
 
 
 
Β. Για όσους χρωστούν "Φιλοσοφία της Παιδείας Ι"
 
Το υποχρεωτικό, για τα Προγράμματα Σπουδών 2014-15, 2008-09 και παλαιότερα, μάθημα "Φιλοσοφία της Παιδείας Ι" δεν προσφέρεται πλέον.

Έτσι για όσους φοιτητές το χρωστούν θα αντικατασταθεί από το μάθημα "Ιστορία και Φιλοσοφία της Παιδείας: Κινήματα και Εκπρόσωποι (9ος-19οςαι.)" με κωδικό ΠΝΕ823ΥΠ και οι φοιτητές θα το δηλώσουν κανονικά στον "Κρόνο".

Φοιτητές 5ου και άνω εξαμήνου που έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη Φιλοσοφία της Παιδείας Ι μπορούν να δηλώσουν το μάθημα "Κινήματα και Εκπρόσωποι (9ος-19οςαι.)" με κωδικό ΠΝΕ823 ως απλό επιλογής.
 
Από τη Γραμματεία
15/10/2018

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus