Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
A+ R A-

Επείγουσα ανακοίνωση για όλους τους φοιτητές

Για όλους τους φοιτητές:

 Η ενότητα Σπουδές > Προπτυχιακές έχει επικαιροποιηθεί.

Στο σύνδεσμό της  Γενικές πληροφορίες, Προγράμματα σπουδών & μαθήματα ακ. έτους  βρίσκονται όλες οι πληροφορίες για το Πρόγραμμα Σπουδών που ακολουθεί ο φοιτητής με κυριότερη την απαρίθμηση των προϋποθέσεων λήψης πτυχίου για κάθε Π.Σ. ξεχωριστά.

Τονίζεται ότι κατά το αμέσως επόμενο διάστημα θα προστεθεί και ο κατάλογος των προσφερόμενων μαθημάτων, η κατηγοριοποίησή τους και τα ECTS που αποδίδουν.

 

Για τους φοιτητές πλην των πρωτοετών:

 Μεταβατική διάταξη Ι 

Το νέο μάθημα "Ιστορία και Φιλοσοφία της Παιδείας: Κινήματα και εκπρόσωποι (9ος-19ος αιώνας)" θα αντικαταστήσει το υποχρεωτικό μάθημα Φιλοσοφία της Παιδείας Ι για όσους φοιτητές δεν το έχουν περάσει ή γι' αυτούς που διανύουν το 2ο ή 3ο έτος τους.

Φοιτητές που έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη Φιλοσοφία Παιδείας Ι μπορούν να το δηλώσουν ως απλό επιλογής.

 Μεταβατική διάταξη ΙΙ 

Το υποχρεωτικό μάθημα "Μύθος και μυθολογία", για όσους φοιτητές το χρωστούν, θα αντικατασταθεί με το "Εισαγωγή στην παιδική λογοτεχνία και τη μικρή ιστορία".

 

 Μεταβατική διάταξη ΙΙΙ
Το νέο μάθημα "Ανθρώπινα δικαιώματα και εκπαίδευση" (χειμ) και το μάθημα "Αναπτυξιακά θέματα κινητικής μάθησης" (εαρ)  εντάσσονται ως Υποχρεωτικά Επιλογής στην ενότητα Μαθήματα Γενικής Παιδείας για όλους τους φοιτητές και θα μετατραπούν στην ηλεκτρονική τους καρτέλα μετά το πέρας των δηλώσεων μαθημάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus