Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
A+ R A-

Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη. Πρόσκληση για προσφορά εθελοντικής εργασίας

Σας γνωρίζουμε ότι η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων,όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και για το καλοκαίρι του 2018,υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης από τις 18 Ιουνίου 2018 έως τις 31 Ιουλίου 2018.

Στο πλαίσιο προσφοράς εργασίας από εθελοντές, όπως αυτό προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας των Δημοσίων Βιβλιοθηκών, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού  (Αποφ. 83064/ΙΖ/20-08-2003, ΦΕΚ 1173), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορούν ενδιαφερόμενοι φοιτητές του Τμήματός σας, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου,  να δηλώνουν ενδιαφέρον για προσφορά εθελοντικής εργασίας σχετικής με την υλοποίηση των καλοκαιρινών εκπαιδευτικών δράσεων της βιβλιοθήκης μας, έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ.Έντυπο της Αίτησης Προσφοράς Εθελοντικής Εργασίας, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το αναζητήσουν στο: http://zosimaialib.sch.gr/?page_id=343&lang=el

Οι ενδιαφερόμενοιφοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2651072863 ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

                                                                                    Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης

                                                                                           Βαΐα Οικονομίδου

                                                                                              ΠΕ Ιστορικών

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus