Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
A+ R A-

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξ. 2017-18

Επικαιροποίηση:
1. Η πλατφόρμα Κρόνος είναι ανοικτή για τη δήλωση των μαθημάτων
2. Το μάθημα Εξελικτική Ψυχολογία είναι του 6ου εξαμήνου (και όχι του 4ου όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στο πρόγραμμα διδασκαλίας).
3. Το μάθημα "Μύθος και Μυθολογία" είναι διαθέσιμο για εξέταση στους φοιτητές του 3ου και άνω έτους με τα χαρακτηριστικά που είχε κατά την εποχή της δήλωσής του. Πρέπει να δηλωθεί από όσους το χρωστούν και επιθυμούν να εξεταστούν.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες στις παρακάτω καρτέλες πριν υποβάλετε τη δήλωσή σας.

Γενικά

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-18 θα πραγματοποιηθούν από την  Πέμπτη 8 Μαρτίου  έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 23:59 μ.μ. 

Η καταληκτική προθεσμία είναι οριστική.

Οι δηλώσεις θα γίνουν μέσω του συστήματος CRONOS: https://cronos.cc.uoi.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών που έχουν δοθεί στους φοιτητές κατά την εγγραφή τους.

Εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές παρά μόνο για αποδεδειγμένα εξαιρετικά σοβαρούς λόγους και μόνο μετά από την έγκριση της Συνέλευσης του Τμήματος.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την υποβολή της δήλωσής τους.


Προτείνεται η κατά το δυνατόν ενωρίτερη υποβολή της δήλωσης, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος, ιδίως κατά την τελευταία ημέρα των δηλώσεων. 
Μετά την υποβολή της δήλωσης, είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί η οριστική της υποβολή είτε σε κάποιον άλλον υπολογιστή είτε με αποσύνδεση και επανείσοδο στο σύστημα αργότερα.

Η προθεσμία ισχύει και για τη δήλωση Ξένης Γλώσσας, Πτυχιακής Εργασίας και επιπλέον μαθημάτων των φοιτητών που εισήχθησαν με κατατακτήριες.

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα, στο χώρο ΣΠΟΥΔΕΣ  > ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ, βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που πρέπει να έχει υπ' όψιν του ο φοιτητής.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να τηρούν το ωράριο εξυπηρέτησης και να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη Γραμματεία μόνον όταν παραστεί ανάγκη.

Από τη Γραμματεία.
Ιωάννινα, 6/3/2018

Σημαντική επισήμανση:

Η Δήλωση Μαθημάτων είναι βασική υποχρέωση κάθε φοιτητή, γίνεται ηλεκτρονικά στην αρχή κάθε εξαμήνου και έχει θέση εγγραφής σε κάθε εξάμηνο. Ο φοιτητής έχει δικαίωμα να εξεταστεί και να βαθμολογηθεί κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου και κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου μόνο στα μαθήματα που έχει δηλώσει κατά το τρέχον εξάμηνο.

Ο φοιτητής δεν μπορεί να εξεταστεί σε καμία εξεταστική σε οφειλόμενα μαθήματα που δήλωσε παλιότερα και δεν τα δήλωσε εκ νέου και στο τρέχον ακ. έτος.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus