Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
A+ R A-

Διόρθωση: Δηλώσεις μαθημάτων

Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν μετά την 1η εβδομάδα του Μαρτίου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

 

Για την καλύτερη προετοιμασία των φοιτητών/τριών διευκρινίζονται τα παρακάτω:

1.  H Διδακτική Μαθηματικών ΙΙ θα δηλωθεί απ'ευθείας στη διδάσκουσα κ. Βαμβακούση και θα έχει μέγιστο αριθμό 80 φοιτητών.

2.  H Περιβαλλοντική Αγωγή θα δηλωθεί απ' ευθείας στη διδάσκουσα κ. Πλακίτση και θα έχει μέγιστο αριθμό 50 φοιτητών.

3. Το νέο μάθημα επιλογής Ειδικά Θέματα Εικαστικών - Εφαρμογές με διδάσκοντα τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Γιάννη Χρηστάκο θα έχει μέγιστο αριθμό 50 φοιτητών.

4. Το μάθημα επιλογής στο ΣΤ' εξ. "Δραστηριότητες και εκπαιδευτικό υλικό για τα  Μαθηματικά" θα έχει μέγιστο αριθμό 20 φοιτητών.

5. Το μάθημα "Ζωγραφική, Θεωρία και Πράξη" αλλάζει τίτλο σε "Ζωγραφική", παραμένει Υποχρεωτικό Επιλογής για όλους, διδάσκεται από το 2ο έτος  και θα προσφερθεί κατά το εαρινό εξάμηνο 2017-18.

6. Τα μαθήματα της ξένης γλώσσας δηλώνονται πλέον των υπολοίπων μαθημάτων σε ξεχωριστή φόρμα της Γραμματείας (όχι στον Κρόνο) ανεξαρτήτως ενδεχόμενης απαλλαγής με πτυχίο.

7. Η εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας διαρκεί δύο εξάμηνα και παραδίδεται στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου μετά τη δήλωσή της. Δηλώνεται δε, πλέον των υπολοίπων μαθημάτων σε ξεχωριστή φόρμα της Γραμματείας (όχι στον Κρόνο).

8. Οι φοιτητές που έχουν εισαχθεί με κατατακτήριες εξετάσεις και μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στο 2ο έτος σπουδών έχουν δικαίωμα να δηλώσουν 2 επιπλέον μαθήματα, σε φόρμα της Γραμματείας.

9. Το μάθημα Ειδικά θέματα επιχειρηματικότητας προσφέρεται από το Οικονομικό Τμήμα και οι φοιτητές που θέλουν να το δηλώσουν καλούνται να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε με τον διδάσκοντα κ. Γκωλέτση.

 

Από τη Γραμματεία
26/2/2018

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Μεταβατικό Κτήριο
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
45110 - Πανεπιστημιούπολη
Ιωάννινα

Χάρτης

map

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

campus